Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Scyth - Opiekun Twojego serwera. GM/TGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

qLcc.png

Witam wszystkich użytkowników tego forum. Mam na imię Alan i mam 19 lat. Pochodzę z Kędzierzyna-Koźla położonym w województwie Opolskim. Na co dzień pracuje w sklepie informatycznym a w niedalekiej przyszłości chciałbym postarać się o przyjęcie do straży pożarnej. Moje zainteresowania kieruję w stronę sportu, informatyki, gier komputerowych a w szczególności z tej dziedziny do gustu przypadł mi właśnie Metin2. Jeżeli chodzi o mój charakter to jestem spokojną, miłą, sympatyczną,odpowiedzialną, zorganizowaną i sumienną osobą. Mam wiele pomysłów i rozwiązań tyczących się Metina, co myślę, że w jakiś sposób robi ze mnie osobę kreatywną.

rLcc.png

Doświadczenie mam, nie duże, ale również też nie małe. Moim zdaniem wystarczające, by ubiegać się o stanowisko TGM/TuT. Zaczynałem prawie od samego początku polskiego globalnego serwera. Nie osiągnąłem zbyt wiele, bo, zaledwie nieco ponad 80lvl. Od kilku lat gram na prywatnych serwerach i naprawdę nie idzie mi to najgorzej. Znam większość komend i mam pewne pojęcie o tworzeniu serwerów prywatnych. Posiadałem kilka własnych serwerów hamachi, na których grała pewna ilość graczy,lecz pady z powodu mojego słabego sprzętu. Posiadam wiele chęci nabycia nowych umiejętności dotyczących zarządzania jak i tworzenia serwerów prywatnych.

vLcc.png

Jestem odpowiedzialny, myślę że odpowiedzialność to jedna z ważniejszych cech TGM/TuTora. Oczywiście nie tylko tych rang, ale również całej administracji. Nie toleruje wszelkich wspomagaczy do gier, gracz nie oszukuje wtedy nikogo, tylko sam siebie bo bez nich sobie nie radzi. :) Potrafię pośmiać się, pożartować oraz podejść do sprawy poważnie. Lubię pomagać innym.

Oferuję m.in:

+Duże zaangażowanie

+Pomoc na becie

+Pomoc przy wykonaniu prezentacji serwerowej

+Aktywność na serwerze,forum oraz Team Speak'u

+Szybki i stabilny kontakt

+Oraz wiele wiele więcej

sLcc.png

Pracuje, więc tego czasu nie będzie zbyt wiele. Aktualnie to około 5h popołudniami i wieczorami. Często więcej oraz naturalnie więcej czasu będę mógł poświęcić w weekendy.

tLcc.png

Proszę pisać na gg: 26014040 (przeważnie jestem niewidoczny), lub pw na forum. Później oczywiście podam więcej możliwości komunikacji ze mną.

nLcc.png

­

Yfdc.png

­

Opublikowano

Z tego co wyczytałem doświadczenie masz dość małe lecz pasujaca tego posada to TuT ze względu na to iż dana fundacja ma na celu pomoc jak i naukę całej struktury prowadzenia serwera poznawanie i sprawdzanie sie w opiece nad graczami. Ładnie i estetycznie napisane polecam i życzę powodzenia w szukaniu stanowiska.

Opublikowano

Napisałeś "nie małe doświadczenie" a masz zerowe, każdy stawiał sobie hamachi..

Dlatego piszę, że chciałbym zostać TGM/TuTorem. Posada TuTora ma na celu pomoc graczom i nauki całej struktury prowadzenia serwera jak napisał PanRyba :)

lubię pomagać, oraz posiadam wiele chęci nabycia nowych umiejętności. 

­

Yfdc.png

­

Opublikowano

Podanie ładne, nie będę patrzył na błędy, bo to nie dyktando z polskiego ^.^ 

Polecam. 

da270045f997aed311b13ea95ec42bb9.gif

[50] - [100] - [150] - [200]  - [250] - [300] - [350] - [400]

Opublikowano

Prezentacja ładna, lecz mało zachęcająca.
Napisałeś, masz doświadczenie, ale nie duże.
W takim razie gdzie byłeś już Administratorem?
Polecam, widać chłopak się stara, w końcu da ci ktoś szanse.

Opublikowano

Prezentacja ładna, lecz mało zachęcająca.

Napisałeś, masz doświadczenie, ale nie duże.

W takim razie gdzie byłeś już Administratorem?

Polecam, widać chłopak się stara, w końcu da ci ktoś szanse.

Odpisałem na PW

Odświeżam-Aktualne :)

­

Yfdc.png

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...